Simen Storegjerde

Storegjerde Bygg

Etter å ha leid lager på Hestemyr i 10 år, bestemte Simen Storegjerde seg for å eie fremfor å leie - “Det har jo vært greit nok, men jeg har lenge tenkt på å eie mitt eget bygg. Når muligheten i Hestemyr Park dukket opp ble fristelsen for stor”

Skulle jeg kjøpt ei tomt å satt opp et bygg selv, ville det tatt veldig mye tid. Kanskje hadde jeg klart å sette opp et større bygg i tre for en lavere pris, men det hadde kostet ekstremt mange timer egeninnsats. Nå slipper jeg å tenke på noe, og kan flytte rett inn i et helt nytt bygg. Jeg ser også på dette som en god investering. Nå har jeg etablert et aksjeselskap som eier lager seksjonen, hvor Storgjerdet Bygg har inngått en leieavtale. Det er jo en del smartere å leie av seg selv, enn å leie av andre. 

Simen sier han håper det blir flere håndverkere som ender opp med å investere i lager i Hestemyr Park, slik at det kan bli et stort håndverker miljø - “Jeg brukte lang tid på å tenke om dette var lurt å kjøpe eget lager i Hestemyr Park, men etter å ha fått en grundig presentasjon av prosjektet i et møte hos Advokat Rune Skomakerstuen fikk jeg alle nødvendige svar. I realiteten kommer jeg nå til å betale mindre per måned enn det jeg har betalt i leie. Og slik prosjektet er organisert, gjorde det til at jeg fikk en god finansiering i banken. Så jeg anbefaler de som har tenkt tanken, til å be om et møte med Rune Skomakerstuen. Samarbeidet Lager Entrepriser AS har inngått med Advokat Skomakerstuen AS gir mange fordeler. Rådgivning fra advokat er jo ikke billig, men her er det uforpliktende og gratis!” 

Om behovet for lager til eget bruk endres i fremtiden, ser Simen Storegjerdet mange muligheter ved å eie eget lager på i Hestemyr Park. “Seksjonen jeg har kjøpt i dette bygget er veldig fleksibel. 12x12m og med 6m fri takhøyde gjør at den kan brukes til nesten hva som helst. Innlagt vann og avløp, vannbåren varme og fullisolert gulv og vegger gir mange muligheter. Så da kan jeg enten leie den ut, eller selge den”.

*Pris:
I tillegg til pris oppgitt på s. 1, tilkommer dokumentavgift basert på grunneiendommens verdi. For tiden 2,5 % av eiendommens verdi, samt kr. 585.- i tinglysningsgebyr for skjøte og kr. 585.- i tinglysningsgebyr for hver pantobligasjon som blir tinglyst på eiendommen.


*Månedlig avgift til eierseksjonssameiet:
Det vil påløpe månedlige kostnader til eierseksjonssameiet til drift av eiendommen og felleseiet. Stipulert til kr. 600.- pr. seksjon pr. måned det første driftsåret.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram